Aliice

Alla inlägg under december 2010

Av Alice - 20 december 2010 19:16

Hej :)

Nu är det bara 4 dagar till julafton! Och i övermorgon är skolan slut! :DD

Och jag har nästan inte köpt några julklappar alls! :c Usch och så har jag inget att ha på mig till avslutningen! :C Var nära att jag stanna hemma idag, men som tur var tvingade nästan rebecca mig att åka till skolan xP Vi skulle ha teater-uppvisning på musiken och vilma var sjuk! Och då ville hon inte va själv med killarna, så då får man ju ställa upp xP Haha, men jag har haft som vanligt väldigt kul, med mina kära klasskompisar! xD Nä, men om man tänker efter så är faktiskt inte så hemsk, det är ju lixom inte så att man bara skiter i det! Det är= Dåligt jobb=Inga pengar= Dåligt liv! :D Men nu behöver man inte tänka på det så mkt eftersom jag bara går i 6:an! Det är sånt man tänker på i typ 8:an... Nu kan man bara slappa och ta det lugnt! ;D

Var med Saga idag, vi gick ner till havet, havet var sån slush mysigt! :D Stack ner handen och kände, så skönt, det var nästan lite varmt, men tog man upp handen och fortsatte så, upp och ner upp och ner... Så till sist kände jag knäppt mina fingrar!:C Iskallt! :s

  Sånt i grå/vitt! :D

Vi tog lite foton oxå! :D

Ser lite ut som en apa!  

Ser ut som jag skulle spricka av skratt! xD

För ett tag sen ritade jag och Saga Jay Smith(idol vinnaren) på tavlan och det blev läskigt likt! :s

Vi har oxå upptäkt att Alex är lik Andreas Weise! Oträligt läskigt likt! :S

Aja, nu ska jag kolla på ung och bortskämd!

Puss♥♥

Av Alice - 17 december 2010 21:56

Hej! :)

Vi hade 2 prov i skolan idag! Matte och svenska! Fick ont i nacken för jag böjde mig ner över pappret hela tiden! :( Men jag tror att det gick bra, bara nått fel på matten och kanske nått litet på svenskan! :)

Igår va jag och saga. :) Igentligen skulle vi va hos mig, men när vi hade kommit hem, så visade det sig att Isak hade glömt husnycklen! Suck! Så vi fick frysa ihjäl i typ en halvtimme, innan vi ringde sagas mamma så hon kunde hämta oss. Jag, Isak och Saga hade jättekul, först spela vi lite tv-spel, haha, här ser ni världens sämsta förlorare, och sen titta vi på tv. :) Jag måste snart åka in till frisören! Har inte klippt mig sen typ... Ja, typ i sommras! Men det är typ inte så slitet?! Sen har skorna börjat gå i sönder! Usch! Men vi ska in i morron för att kolla på skor och julklappar till mina kompisar, vi ska ha present öppnings fest på söndagkväll! :D För Annie hade konståkning på fredagen och på lördagen skulle dom till Danmark! :( Men det löste sig ju tillslut! :D

Det ska tydligen snöa jättemycket här nere! Igår snöa det skit mkt! Typ flera decimeter! ;D

Det är så mysigt med jul! :) Och om exakt en vecka är det julafton! ;D

  Godnatt!♥♥  

Av Alice - 15 december 2010 16:32

Hejj! :)

Sitter nu och trycker på bubbelplast :D Jättekul! :D

Tror inte att jag har tagit upp att vi är en tjejklass och en killklass! Helt otroligt idiotiskt om man frågar mig! Lärarna förstår inte att det sättet att lösa problemen mellan klasserna är att prata! Inte att splitra oss?! Det förstår t.o.m en liten unge! 

Man måste prata om problemet först innan man gör nåt sånt idiotiskt!?! Det hjälper inte någon att bara sära på klasserna!

Och sen är det matteläraren oxå! Hon borde va lite snurrig! Om alla i klassen har fått samma svar på en uppgift i läxan, så borde väl det va rätt? Och föräldrarna oxå hade sagt att det var rätt! Men hon envisas med att Hon har rätt? Suck! Och nu säger alla vi ska ha sånna här Tråkiga klasser nästa termin oxå! :( Fast då ska blanda ännu mer! :C Fan vad tråkigt! Usch! Saknar min gamla klass! Jag kommer inte att ändra på min tankebana om detta och alla i klassen tycker samma sak!

Nu ska jag gå och ta en pepparkaka och titta på tv! Punkt slut!

Puss♥♥

Av Alice - 14 december 2010 19:51


Dagens låt...



Dagens låt är

If I die young

med

The Band Perry


Jättefin låt som man bara känner

alla sorters känslor som finns!

Tänk om nån i klassen skulle bara dött?!

Poff, begravning! :(


Poäng:

10



Av Alice - 14 december 2010 19:11

Hej! :)

Var ju lucia igår! Först i skolan där 3:orna och 9:orna sjöng, och min lillebror tände det sista ljuset! :D Efter skolan gick jag hem till Julia en liten stund sen var det att gå hem igen! ;P När jag var hemma fick vi äta en tidig kvällsmat och sen swicha away till en kyrka för att sjunga med kören.:)

Gick jättebra, om man bortser från att det kändes som man skulle svimma vilken secund som helst! Men som tur var det ingen som svimma! :)


Sitter och kollar på några bilder från i somras. Känns som jag har förändrats jättemycket!;o Tänk så mycket som förändras på ett halvår?! typ hela livet!

Just nu är jag inne på bildena från när vi var i småland i min mosters och morbrors hus dom har på somrana. :)

Ska lägga upp en från skolavslutningen och en från i söndags när vi klädde granen :)

  Tandställning                                     
              Ingen tandställning

                                           Poff! :P

Lite skillnad ellerhur? Haha! :)

Julafton om 10/9 dagar! :D Jippy! xP

Nu MÅSTE jag verkligen göra engelskan! :s!

Puss♥♥

Av Alice - 12 december 2010 12:28

Hello! :)

Ska snart i väg med familjen och hugga ner julgran som vi valde ut för 2 veckor sen. :) Sen är det bara åka hem och börja pynta! :D

Har en massa julklappar att handla! Prata nyss med Saga om julklappar, vi tänkte att vi kunde ha en "julfest" som vi hade förra året med Julia och Annie, även fast Annie har kännts lite borta... Men det blir säkert jättekul! Vi prata om nästa helg, alltså 4:advent :) Så alltså julklappar åt; Saga, Julia och Annie står högst upp på köpa listan! Sen Isak, mamma och pappa. Vi får köpa presenter till mormor o morfar tsm! :D

Så nu måste jag gå och klä på mig så vi kan åka och hugga gran! xD ♥♥

Av Alice - 11 december 2010 21:39

Hejj! :)

Sov hos Saga igår/idag med henne och Julia. :)

Jättekul! Typ vid 1 tiden banakde det som in i nere på undervåningen och vi hoppade alla upp i sängen kröp ihop! Haha, men sen visade sig va deras katt! XD Saga pattade mitt hår och jag lockade Sagas och Julias hår :) Det blev jättefint! Dom är jätteavensjuka på mitt hår! Haha! x))

Sen när jag kom hem fick jag jätteont i magen. :( Det är inte kul. :(

Usch!

Funderar på om jag ska ha Fransk inredning/Shabby Chic eller arabisk inredning...

Får fortsätta tänka på det... Gardroben vet jag iaf hur jag vill ha den :) Vi ska ta ut allt som ligger där inne så den blir större, jag måste ju ha plats att gå på! Och sen en mjuk bruntonad heltäcknings matta med typ rosakräm väggar :) Och toaletten vill vi alla bygga om till ett badrum med badkar! :D Gud vad mysigt! Och eftersom jag har nästan hela övervåningen själv, föutom 1 rum så blir det helt underbart! ♥

Nu ska jag gå och lägga mig! Puss Puss♥♥

Av Alice - 9 december 2010 19:16

Har sätt att det är en tävling om att vinna biljetter till Elle-galan!

Och att 10 st får en goodiebag värd 3000 kr! Det hade varit helt otroligt att vinna något sånt. Så jag tänkte "Varför inte? Det är ganska omöjligt men man kan alltid testa!"

Motivering

Jag har aldrig varit på någon gala av något slag. Hade varit en helt otrolig upplevelse! Att några sen också får en goodiebag värd 3000 kr, är... ja, en dröm!

Så det hade varit jätteroligt att gå på Elle-galan eller få en goodiebag. :)


http://loreal.feber.se/

Presentation


Hej, Hello, Hola, Bonjour, Guten tag! Säg det hur ni vill. Välkommen hit till mig! Jag är 14 år och skriver om min vardag samt annat skoj som händer runt omkring mig :)

Bubbleroom

Bloggvärde

Räknare

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards